Tableau


Üzleti analitika mindenkinek

Tableau

Adj válaszokat a gondolat sebességével

Könnyű megtanulni, egyszerű használni és tízszer-százszor gyorsabb mint más megoldások. Úttörő technológia teszi lehetővé, hogy egyszerű vizualizációk segítségével optimális adatbázis lekérdezéseket futtassunk. Használd ösztönös vizuális képességedet, hogy mintázatokat, trendeket fedezz fel adataidban, unalmas varázslók és bonyolult scriptek nélkül.

Tableau

Légy felfedező

Kapcsolódj adatokhoz és futtass lekérdezéseket egyetlen sor kód nélkül! Nem kell veszítened a lendületből míg új nézeteket alkotsz az egyszerű drag and drop felületnek hála. Akár felhőben tárolt petabájtnyi adathoz kapcsolódsz akár milliárdnyi rekordhoz, a Tableau éppoly gyors lesz akár te magad. Önkiszolgáló analitika mindenkinek. Tégy többet, kevesebb erőfeszítéssel.

Adatelérés másodpercek alatt

Érd el adataidat a legfrissebb elemzésekhez, aknázd ki adattárházadat maximálisan. Akár exportálhatod is az adatokat a Tableau villámgyors adatmotorjába vagy használd ki az úttörő in-memory architektúrát. Mindkettőt megteheted ha éppen 2, 3 vagy akár 10 különböző adatforrást akarsz egyszerre használni. Csak tőled és az adattól függ.

Tableau

Oszd meg felfedezéseidet gyönyörű vizualizációk formájában

Hozz adat alapú döntéseket! Kombinálj több nézetet egyetlen interaktív felületre. Emelj ki és szűrj adatokat hogy kapcsolatokat mutass meg. Fűzd felfedezéseidet történetté, hogy fény derüljön a miértekre. Oszd meg műved a Tableau Server vagy a Tableau Online segítségével. Légy az adatvezérelt kultúra úttörője!

Intuitiív és hatékony eszközök

Vizuális analitika egy klikkel

Észvesztő analitikai eszközök vannak a kezedben. Szűrj adatokat dinamikusan, tégy különbséget eltérő kategóriák trendjeiben, futtass átfogó kohorsz analízist. Pusztán egy dupla klikkel térképre teheted földrajzi adataidat, mindezt nulla sornyi kódolással!

Tableau

Statisztika

Áss mélyebbre már ismert adataidban új műveletekkel! Húzz referencia vonalakat, készíts előrejelzéseket és statisztikai összegzést. Kísérletezz trendelemzéssel, regresszióval, korrelációval és sok mással. PhD nem szükséges.

Tableau

Metaadat kezelés

Hozz ki több értelmet adataidból. Nevezd át a mezőket, módosítsd a számformátumokat. Vágj szét oszlopokat vagy csoportosíts mezőket. Hozz létre alcsoportokat az adatpontok kijelölésével. Használd ezt a kijelölést hogy szűrj egy másik nézetet. Sosem volt egyszerűbb, hogy megértesd adataidat másokkal.

Mesterfogások beépítve

Sokévnyi kutatás tapasztalatait fordíthatod saját hasznodra, miközben a legjobb módon ábrázolod az adatokat. Kifinomult színsémák, automatikus grafikon típusok és elegáns design. Ismertesd felfedezéseidet a leghatékonyabb módon, szinte magától értetődően.

Tableau

Adatmotor

Ha az adatokat offline akarod használni vagy a memóriában tárolva, a Tableau adatmotor lehetővé teszi, hogy hatalmas mennyiségű adatot is azonnal lements és kiaknázz. Az adatbázis és grafikai technológia segítségével nagy adathalmazokat is elemezhetsz laptopodon vagy mobil készülékeden.

Térképek

Csodálatos, interaktív térképek adnak kulcsot a földrajzi adatok megértéséhez. Kattints duplán egy földrajzi mezőre hogy térképre dobd az adatokat. Görgess, zoomolj, szűrj, fókuszálj a felfedezéshez. Minden lehetséges, nem számít ha Brazil megyékkel vagy Izlandi irányítószámokkal dolgozol!

Tableau